Moje mišljenje za knjigu #1 - Sumrak ( Twilight ) Stefani Majer




Iiiiii ćao svima , evo me ponovo nakon kraće pauze . Današnjim postom počinjem sezonu pod nazivom  ,, Moje mišljenje za knjigu " Pa da počnem .


Srednjoškolka Izabela , Bela , Svon se iz sunčanog Feniksa preselila u najkišovitiji grad  u SADu Forks . Njen otac je šef policije u Forksu i kupio joj je Volvo kamionet iz 1953 godine . Polazi u novu školu i tu upoznaje ,, mladog " vampira Edvarda Kalena i njegovu porodicu , takođe vampire . Zaljubljuju se jedno u drugo i tu kreće njihova priča . Nadam se da sam vas zainteresovala , barem malo .

Ova knjiga je knjiga koja ti drži pažnju od početka do kraja , knjiga koja je u momente neizvesna , a ipak u momente providna . Ova knjiga je jedna od knjiga koju ne ispuštate iz ruke . Ova knjiga je knjiga koja može da vam promeni život ( barem meni jeste ) .

Knjiga mi je bila prezanimljiva zato što sam prvo odgledala Twilight sagu pa tek onda počela da čitam knjigu . Bilo mi je čudno to što nije upoznala Edvarda u prvih 50 stranica , ali nema veze . I onda su počeli sve to , i kada sam sve to čitala imaloa sam osećaj kao da sam u raju .

Ako želite da nastavim sa ovakvim vidom postova pišite u komentare !!

Snapchat : emanovakovic
Instagram : emilijanovakovic003 - https://www.instagram.com/emilijanovakovic003/
Twitter : @VEmilija - https://twitter.com/VEmilija
Fb : Emilija Novakovic
Goodreads : https://www.goodreads.com/user/show/57782810-emilija
SoundCloud : https://soundcloud.com/emilija-novakovic
Tumblr : http://emilijanovakovic003.tumblr.com/
Pinterest : https://www.pinterest.com/e_novakovic/
Business : emilijanovakovicovi.v@gmail.com

Comments