Favoriti jula

I ćao svima , ne verujem da je jul već na kraju . Kao da je bilo juče kada smo završili školsku godinu , sredinom juna . Ima dovoljno stvari .

Počeću od knjiga :

1 . Vampirska Akademija - Rišel Mid . Prva 3 dela sam pročitala sredinom juna ,a poslednja 3 u julu . Mislim da je dovoljno da vam kažem da sam poslednji deo Poslednja Žrtva pročitala za 22h ( knjiga ima 535 strana ) . Napisala sam post o Vampirskoj Akademiji koju možete pogledati ovde



2. Teorija svega - Džejn Hoking - ovu knjigu sam počela da čitam pre neki dan , na početku mi se nije svidela , ali je postala zanimljiva . Mislim  da ću napisati svoje mišljenje za nju , ali nisam sigurna .


3. Ovo nije knjiga ,ali je jedna stvar koja je jako vezana za knjige , u pitanju je Bachov obeleživač . Kada slušam klasičnu muziku , najčešće je to Bach . Ovaj obeleživač ste mogli da vidite u postu o Vampirskoj Akademiji . 



Prećiču na kozmetiku  : 

4. Neutrogena visibly clear piling za lice . Ima jak miris na grejfrut koji ispari čim se piling stavi na kožu lica . Piling je sitan i ostavlja kožu mekom i posle imate onaj čist osećaj kože . 



5. Bioten skin moisture 100% natural cotton extract dry/sensitive skin , ova krema mi savršeno odgovara . Nije teška krema , više je kao gel krema , dobro hidrira i koža mi se sjaji posle nje . Odlična mi je sad za leto . 


6. Labello - klasičan plavi , nisam hidrirala usta nešto mnogo u junu i sredinom jula sam osetila kako su mi usne ispucale . Labello - spas ! 


Prećiću na šminku : 

 7 . Catrice allround contouring palette - nijansa druga ( s leva na desno ) - njom sam radila krem konture uz pomoć Aurine četkice za korektor koja je meni odlična za kremasto konturisanje . Blendam je beauty blenderom  . Imam jako suvu kožu lica i ova nijansa mi savršeno odgovara ( ova paletica se već našla u junskim favoritima , ali ja sam prosto oduševljena ovom paleticom i više o njoj možete pogledati ovde . ) 



8. I heart Chocolate Makeup Revolution paleta senki . Napisala sam detaljan post koji možete videti ovde  . 
Tokom jula sam se igrala sa zemljanim tonovima i mislim da nema dana kada nisam nosila neku senku iz ove palete .Makeup Revolution i Freedom možete naći kod @la_sirena_sminka na insta . Oni ne prodaju fake!!  Danas imam 2 looka : 
1. You need love ( preko celog kapka ) , One More Piece ( u kris ) , Stolen Chocolate ( pokretni deo kapka ) , i onda bih izmešala Divine i Smooth Criminal ( na pokretni deo kapka ) . 
2. You need love ( preko celog kapka ) , Chocolate Love ( preko celog kapka ) i You need more (  u kris ).
I hvala puno @la_sirena_sminka na brzom odgovaranju :) <3 











9. Essence get big lashes maskara - ona je vodootporna i ima jako veliči češljić koji se meni sviđa. Ja imam dugačke trepavice i tražim od maskare da mi da volumen i da ih raščešlja . Ova to definitivno radi ! Essence ima jako dobre maskare za jako povoljnu cenu . Ova maskara je bukvalno maskara mog života ( ili ću je koristiti dok ne otkrijem neku bolju ) . Znam da postoje i druge verzije ove maskare , ali ja sam najvernija plavoj i druge verzije nisam probala . 


10. Poslednji ali i jedan od bitnijih proizvoda ovog posta je She bronzer koji mi sam uzela na preporuku Anđele iz ovog posta . Takođe sam i ja uradila recenziju koju možete pogledati ovde . Ja sam na svom napravila pan i baš sam tužna :( . Bronzer je odličan , sve preporuke , mislim da će se naći u mojim godišnjim favoritima ! 



To je sve što se tiče današnjeg posta ! 
Do sledećeg posta , bb ! 



Comments

  1. Znao sam da ce ti se dopasti knjiga, intersantan post. Drago mi je sto si pocela da ubacujes svoje u post. Postove cini ozbiljnim i origalnim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahh pa hvala :) Kako god . Toliko o tome ,, Mislim da ti više neću posećivati blog , ne zanima me šminka " vtt ( as a friend )

      Delete
  2. Ja imam ovu paleticu senki i odlicna mi je, jedna od boljih koje imam, nijanse su prekrasne i jako pigmentovane! Imam i su catrice paleticu za konture ali njom nisam nesto zadovoljna jer se brzo fiksira i ne mogu je lepo izblendati.
    Odlican post. :)

    Pogledaj moj novi post i postani clan ako zelis:
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da , paleta senki je odlična , a što se tiče kontur palete - probaj da je staviš u tanjem sloju :) , hoću :D

      Delete
  3. Super favoriti! Dopadaju mi se ove palete senki, volela bih da ih isprobam. :)

    The Fashion Spell | YouTube

    ReplyDelete
  4. Super favoriti,paleta i knjige mi se najviše sviđaju! <3
    Novi post je na blogu: https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ReplyDelete

Post a Comment